Cap’a di Carina

     Handmade hats for ladies & men 

               CdiC Accessories:

     handmade ecological accessories

                   CdiC Supplies:

     Stiffeners: Feutrex, Caritex, Paille, 

      Durtex, Xtra36, Solvant/Cleaner

Over ons

Carina Marcon

Modiste

Cap'a di Carina biedt een grote collectie exclusieve zomer- en winter- hoeden. Er zijn petten en baretten voorgevormd en gestikt. Wij bieden een ruime keuze uit unieke fascinators en elegante cocktailhoedjes, een collectie exclusieve diademen en grote ceremonie hoeden. De haarjuwelen en bruidsaccessoires  worden gemaakt met parels, strass en kant in zilver of goudkleurige draad. U kan kiezen uit de collectie of wij maken een nieuw model voor u op maat. Dit doen we voor vele gelegenheden, zoals huwelijken, communicanten, gala's, race events, enz ... 

Onze dagelijkse collectie omvat een groot kleurenpallet en een keuze uit verschillende kwaliteiten in vilt en stro.  Jaarlijks kan u de hoeden door mij gemaakt terug binnen brengen voor een opfrissing, deze is een gratis service. Wij doen ook restauraties en herstellingen van oude hoeden.

Voor mensen met haarverlies door medicatie hebben we heel wat mogelijkheden in zachte materialen.

In de webshop zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar. In het atelier kan u terecht voor een uitgebreide collectie, dit enkel na telefonische afspraak. Dames, heren en kinderen vinden hier een moderne en toch klassieke verscheidenheid aan modellen.

Maatwerk is de specialiteit voor hem en haar, elk hoofddeksel wordt met zorg ontworpen en vervaardigd in eigen atelier naar uw wensen. "We make on demand" u kan terecht bij ons vanaf maat 53 tot 68.

Naast de hoeden is er de accessoirelijn CdiC Accessoiresoorbellen en halssnoeren in leder en visleder, wij maken ook vlinderdassen en manchetknopen in verfijnde stoffen en leder. Met deze ecologische statement collectie richten wij ons naar iedere high-end ecofashion LOVER.  

Waarvoor staat CdiC AccessoiresAlle items zijn handgemaakt, wij hebben dus géén massaproductie! Hierdoor is elk stuk uniek en met liefde en oog voor detail ontworpen en gemaakt in mijn atelier. Voor de oorbellen en manchetknopen werken wij met zalmleer, dit is een goed alternatief voor slangenleer en helpt bedreigde diersoorten te beschermen. De vis wordt gekweekt voor de voedingsindustrie, de zalmhuid wordt zorgvuldig gekleurd met biologische materialen. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit. 

U kan bij ons ook terecht voor homeparies met CdiC Accessories @ Home 

De afdeling CdiC Supplies: zijn de textiel apprêts DURTEX, PAILLE, CARITEX & FEUTREX en andere nuttige producten voor het hoedenmakersvak.

De producten van Cap’a di Carina en CdiC Accessoires, dragen het label “Made In Belgium” & "Ik Koop Belgisch".

Door het kopen van mijn producten investeert u in een droom van een kleine Belgische onderneemster, waar elk stuk met liefde en vakkennis wordt gemaakt, want U bent uniek!

Nous parlons français  - We speak English

met wie werken wij samen?

-Antwerps Talent: Oude Beurs 10 te 2000 Antwerpen - Creatief Collectief (enkel CdiC Accessories)

-Bij Dressr/be kan u een beperkt deel van de collecties van zowel Cap'a di Carina als CdiC Accessories Huur/Kopen (zie hiervoor hun website).

-Herenmode Albert: Anselmostraat 6-8 te 2018 Antwerpen - De betere herenkleding op maat!

-Ma Reine et Moi: Naamsesteenweg 382 te 3001 Heverlee - Kleding op maat, specialisatie; bruids- communie- en suite kleding 

-Bellezza: Kapellestraat 103 te 2630 Aartselaar - MUA & Schoonheidsinstituut

-Noëmi Make up & Hair: bruids Make-up en bruidskapsels aan huis.

-Styling Like Steph: Haarstyling aan huis, opsteekkapsels en vlechten voor huwelijken, feestjes... aan huis regio Antwerpen

-Creanina: Molenveld te Rumst, kalligrafie op al uw gepersonaliseerde items!

-KP Weddings: Kathleen Pauwels, Weddingplanner & wedding dress designer

-Wondrous Weddings & Events:  wedding & event planner

Locatie

ADDRESS

CdiC bv - Herentalsebn 47 - 2100 Antwerpen - Belgium

Openingsuren

Enkel op afspraak: maandag t/m zaterdag

Uniquement sur rendez-vous: du lundi au samedi

Only by appointment from Monday to Saturday

BTW: BE 0795 315 371