Over ons

Carina Marcon

Modiste

Cap'a di Carina biedt een grote collectie exclusieve zomer- en winter- hoeden, petten en baretten aan. Haarjuwelen met parels en kant voor bruidjes, bruidsmeisjes en communicanten, fascinators, cocktailhoedjes, exclusieve diademen en ceremonie hoeden. Dames, heren en kinderen vinden hier een moderne en toch klassieke verscheidenheid aan modellen. Voor mensen met haarverlies door medicatie hebben we heel wat mogelijkheden in zachte materialen. Maatwerk is de specialiteit voor hem en haar, elk hoofddeksel wordt met zorg ontworpen en vervaardigd in het atelier naar uw wensen, u kan terecht bij ons vanaf maat 53 tot 62.

In de webshop zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar. In het atelier kan u terecht voor een uitgebreide collectie, dit enkel na telefonische afspraak. 

Herstellingen en restauraties van hoeden, maatwerk kunnen opgehaald worden of via een pakjesdienst bij u afgeleverd.

Naast de hoeden is er de accessoirelijn CdiC Accessoires: oorbellen en halssnoeren in leder en visleder, deze ecologische statement collectie richt zich naar iedere ecofashion LOVER. Waarvoor staat CdiC AccessoiresAlle items zijn handgemaakt, wij hebben dus géén massaproductie! Hierdoor is elk stuk uniek en met liefde en oog voor detail ontworpen en gemaakt in mijn atelier. Voor de oorbellen en manchetknopen werken wij met zalmleer, dit is een goed alternatief voor slangenleer en helpt bedreigde diersoorten te beschermen. De vis wordt gekweekt voor de voedingsindustrie, de zalmhuid wordt zorgvuldig gekleurd met biologische materialen. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit.

De afdeling CdiC Supplies: zijn de textiel apprêts DURTEX, PAILLE, CARITEX & FEUTREX en andere nuttige producten voor het hoedenmakersvak.

De producten van Cap’a di Carina en CdiC Accessoires, dragen het label “Made In Belgium” & "Ik Koop Belgisch".

Door het kopen van mijn producten investeert u in een droom van een kleine Belgische onderneemster, waar elk stuk met liefde en vakkennis wordt gemaakt, want U bent uniek!

Nous parlons français  - We speak English

met wie werken wij samen?

Onze collectie/maatwerk is ook beschikbaar bij:

-In Brasschaat, Bredabaan 225, is er de winkel Combidee, in deze conceptstore vindt u geregeld nieuwe ontwerpen of verkoop van onze collectiestukken, u kan ook terecht op hun webshop voor deze artikelen: https://www.combidee.be/aanbieder/carina-marcon

-Creanina, Molenveld te Rumst, voor al uw gepersonaliseerde items werken wij samen! https://www.facebook.com/Creanina-107133751038129/

-Arts2Be, Rue des Brasseries 25a te Wavre, wij ontwerpen voor u een hoed of fascinator op maat bij deze exclusieve handgemaakte handtassen en/of uw ensemble. https://www.arts2be.be/

-Herenmode Albert, Anselmostraat 6-8 te 2018 Antwerpen: https://www.albert.be/hoeden-op-maat/

Locatie

ADDRESS

Herentalsebn 47 - 2100 Deurne - Belgium

Openingsuren

Enkel op afspraak: maandag t/m zaterdag van 10u-20u

Uniquement sur rendez-vous: du lundi au samedi de 10u-20h

Only by appointment from Monday to Saturday from 10am till 8pm