Over ons

Carina Marcon

Modiste

Cap'a di Carina biedt een grote collectie exclusieve zomer- en winter- hoeden. Er zijn petten en baretten voorgevormd en gestikt. Wij bieden een ruime keuze uit unieke fascinators en elegante cocktailhoedjes, een collectie exclusieve diademen en grote ceremonie hoeden. De haarjuwelen en bruidsaccessoires  worden gemaakt met parels, strass en kant in zilver of goudkleurige draad. U kan kiezen uit de collectie of wij maken een nieuw model voor u op maat. Dit doen we voor vele gelegenheden, zoals huwelijken, communicanten, gala's, race events, enz ... 

Onze dagelijkse collectie omvat een groot kleurenpallet en een keuze uit verschillende kwaliteiten in vilt en stro.  Jaarlijks kan u de hoeden door mij gemaakt terug binnen brengen voor een opfrissing, deze is een gratis service. Wij doen ook restauraties en herstellingen van oude hoeden.

Voor mensen met haarverlies door medicatie hebben we heel wat mogelijkheden in zachte materialen.

In de webshop zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar. In het atelier kan u terecht voor een uitgebreide collectie, dit enkel na telefonische afspraak. Dames, heren en kinderen vinden hier een moderne en toch klassieke verscheidenheid aan modellen.

Maatwerk is de specialiteit voor hem en haar, elk hoofddeksel wordt met zorg ontworpen en vervaardigd in eigen atelier naar uw wensen. "We make on demand" u kan terecht bij ons vanaf maat 53 tot 62.

Naast de hoeden is er de accessoirelijn CdiC Accessoiresoorbellen en halssnoeren in leder en visleder, wij maken ook vlinderdassen en manchetknopen in verfijnde stoffen en leder. Met deze ecologische statement collectie richten wij ons naar iedere high-end ecofashion LOVER.  

Waarvoor staat CdiC AccessoiresAlle items zijn handgemaakt, wij hebben dus géén massaproductie! Hierdoor is elk stuk uniek en met liefde en oog voor detail ontworpen en gemaakt in mijn atelier. Voor de oorbellen en manchetknopen werken wij met zalmleer, dit is een goed alternatief voor slangenleer en helpt bedreigde diersoorten te beschermen. De vis wordt gekweekt voor de voedingsindustrie, de zalmhuid wordt zorgvuldig gekleurd met biologische materialen. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit.

Cap'a di Carina @HOME

Wil jij de collecties van CdiC Accessoires  bewonderen, passen en shoppen in privésfeer? Als Lady Corona er eindelijk het loodje bij legt begint Cap’a diCarina terug met homeparties, op het ogenblik is dit nog wat moeilijk om te organiseren….

Maar shoppen kan wel! .....Plus: je krijgt er mijn advies helemaal gratis bij!

Heb jij iets gezien op de webshop en zou je dit graag willen passen, dan stellen wij het volgende voor:

1)Private sales bij Cap’a di Carina: voor jou en je bubble, je komt naar het atelier na afspraak en je kan passen en kopen wat je wil uit de collecties.

2)Cap’a di Carina maakt samen met jou via Whatsapp videocall een selectie en komt bij jou aan huis, jij past, kiest en koopt wat je graag wil houden!

3) Kan je niet wachten? Shop online, via de Whatsapp knop kan u steeds assistentie vragen.

.....en als alles voorbij zal zijn, nodig dan je familie, vrienden, collega's, buren.....uit voor een gezellige avond bij jou thuis. Geen lange demo maar gezellig samen shoppen. De gasten zijn welkom tijdens de afgesproken uren en hoeven zeker niet aanwezig te zijn als de home-party begint. Dit geeft  de vrijheid het tijdstip te kiezen en zo hun avond te plannen zonder zich te moeten haasten, of afspraken te verzetten. Ik breng de collecties mee, alles is door mij handgemaakt, voor elk wat wils. Betalen kan contant of via Payconiq. De Gasten kunnen hun gekozen juwelen onmiddellijk mee naar huis nemen, de op maat bestelde juwelen worden zo vlug mogelijk nageleverd.

Wat wordt er van de gastvrouw verwacht: 

- Nodig Gasten uit en vermeldt zeker dat ieder ook een vriend/in kan meebrengen.

- Je ontvangt een groepje van minimum 10 Gasten, maak het gezellig met een hapje en een drankje.

- Je voorziet voldoende  ruimte om de collecties uit te stallen, zelf ben ik 1 uur voor de gasten aanwezig om kennis te maken en de collectie uit te stallen.

Wat krijg je als gastvrouw:

Als bedanking voor je gastvrijheid ontvang jij als gastvrouw 15 % korting van het totaal aan verkochte juwelen/hoeden en met dat bedrag kan jij kiezen uit de volledige collectie.

INTERESSE? neem contact op via mail, telefoon of de Whatsapp knop!

De afdeling CdiC Supplies: zijn de textiel apprêts DURTEX, PAILLE, CARITEX & FEUTREX en andere nuttige producten voor het hoedenmakersvak.

De producten van Cap’a di Carina en CdiC Accessoires, dragen het label “Made In Belgium” & "Ik Koop Belgisch".

Door het kopen van mijn producten investeert u in een droom van een kleine Belgische onderneemster, waar elk stuk met liefde en vakkennis wordt gemaakt, want U bent uniek!

Nous parlons français  - We speak English

met wie werken wij samen?

-Antwerps Talent: Oude Beurs 10 te 2000 Antwerpen - Creatief Collectief (enkel CdiC Accessories)

-Herenmode Albert: Anselmostraat 6-8 te 2018 Antwerpen - De betere herenkleding op maat!

-Ma Reine et Moi: Naamsesteenweg 382 te 3001 Heverlee - Kleding op maat, specialisatie; bruids- communie- en suite kleding 

-Creanina: Molenveld te Rumst, kalligrafie op al uw gepersonaliseerde items!

-Bellezza: Kapellestraat 103 te 2630 Aartselaar - MUA & Schoonheidsinstituut

-Noëmi Make up & Hair: bruids Make-up en bruidskapsels aan huis.

-Styling Like Steph: Haarstyling aan huis, opsteekkapsels en vlechten voor huwelijken, feestjes... aan huis regio Antwerpen

-KP Weddings: Kathleen Pauwels, Weddingplanner & wedding dress designer

-Wondrous Weddings & Events: wedding & event planner

-Arts2Be: Rue des Brasseries 25a te 1300 Wavre, wij ontwerpen voor u een hoed of fascinator op maat bij deze exclusieve handgemaakte handtassen en/of uw ensemble.

Locatie

ADDRESS

Herentalsebn 47 - 2100 Antwerpen - Belgium

Openingsuren

Enkel op afspraak: maandag t/m zaterdag

Uniquement sur rendez-vous: du lundi au samedi

Only by appointment from Monday to Saturday

BTW: BE 0848 341 808