Over ons

Carina Marcon

Modiste

Cap'a di Carina biedt een grote collectie exclusieve zomer- en winter- hoeden, petten en baretten aan. Haarjuwelen met parels en kant voor bruidjes, bruidsmeisjes en communicanten, fascinators, cocktailhoedjes, exclusieve diademen en ceremonie hoeden. Dames, heren en kinderen vinden hier een moderne en toch klassieke verscheidenheid aan modellen. Voor mensen met haarverlies door medicatie hebben we heel wat mogelijkheden in zachte materialen. Maatwerk is de specialiteit voor hem en haar, elk hoofddeksel wordt met zorg ontworpen en vervaardigd in het atelier naar uw wensen, u kan terecht bij ons vanaf maat 53 tot 62.

In de webshop zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar. In het atelier kan u terecht voor een uitgebreide collectie, dit enkel na telefonische afspraak. 

Herstellingen en restauraties van hoeden, maatwerk kunnen opgehaald worden of via een pakjesdienst bij u afgeleverd.

Naast de hoeden is er de accessoirelijn CdiC Accessoiresoorbellen en halssnoeren in leder en visleder, deze ecologische statement collectie richt zich naar iedere ecofashion LOVERWaarvoor staat CdiC AccessoiresAlle items zijn handgemaakt, wij hebben dus géén massaproductie! Hierdoor is elk stuk uniek en met liefde en oog voor detail ontworpen en gemaakt in mijn atelier. Voor de oorbellen en manchetknopen werken wij met zalmleer, dit is een goed alternatief voor slangenleer en helpt bedreigde diersoorten te beschermen. De vis wordt gekweekt voor de voedingsindustrie, de zalmhuid wordt zorgvuldig gekleurd met biologische materialen. Ik gebruik alleen de beste kwaliteit.

Cap'a di Carina @HOME

Wil jij de collecties van CdiC Accessoires  bewonderen, passen en shoppen in privésfeer? Nodig dan je familie, vrienden, collega's, buren.....uit voor een gezellige avond bij jou thuis. Geen lange demo maar gezellig samen shoppen. De gasten zijn welkom tijdens de afgesproken uren en hoeven zeker niet aanwezig te zijn als de home-party begint. Dit geeft  de vrijheid het tijdstip te kiezen en zo hun avond te plannen zonder zich te moeten haasten, of afspraken te verzetten. Ik breng de collecties mee, alles is door mij handgemaakt, voor elk wat wils. Betalen kan contant of via Payconiq. De Gasten kunnen hun gekozen juwelen onmiddellijk mee naar huis nemen, de op maat bestelde juwelen worden zo vlug mogelijk nageleverd.

Wat wordt er van de gastvrouw verwacht: 

- Nodig Gasten uit en vermeldt zeker dat ieder ook een vriend/in kan meebrengen.

- Je ontvangt een groepje van minimum 10 Gasten, maak het gezellig met een hapje en een drankje.

- Je voorziet voldoende  ruimte om de collecties uit te stallen, zelf ben ik 1 uur voor de gasten aanwezig om kennis te maken en de collectie uit te stallen.

Wat krijg je als gastvrouw:

Als bedanking voor je gastvrijheid ontvang jij als gastvrouw 15 % korting van het totaal aan verkochte juwelen/hoeden en met dat bedrag kan jij kiezen uit de volledige collectie.

INTERESSE? neem contact op via mail, telefoon of de Whatsapp knop!

De afdeling CdiC Supplies: zijn de textiel apprêts DURTEX, PAILLE, CARITEX & FEUTREX en andere nuttige producten voor het hoedenmakersvak.

De producten van Cap’a di Carina en CdiC Accessoires, dragen het label “Made In Belgium” & "Ik Koop Belgisch".

Door het kopen van mijn producten investeert u in een droom van een kleine Belgische onderneemster, waar elk stuk met liefde en vakkennis wordt gemaakt, want U bent uniek!

Nous parlons français  - We speak English

met wie werken wij samen?

-Creanina, Molenveld te Rumst, kalligrafie op al uw gepersonaliseerde items! -  https://www.facebook.com/Creanina-107133751038129/

-Noëmi Make up & Hair: bruids Make-up en bruidskapsels - https://noemipeeters.wordpress.com/

-Styling Like Steph: Haarstyling aan huis, opsteekkapsels en vlechten voor huwelijken, feestjes... -  https://www.stylinglikesteph.com/about

-KP Weddings: Kathleen Pauwels, Weddingplanner & wedding dress designer - https://kpweddings.be/over-mij

-Jill Maria Platteaux: Bridal & Event hairstyling POP-UP STUDIO & showroom oktober, november en december 2020 - www.jillmariaplatteaux.com

Wondrous Weddings & Events: wedding & event planner - https://www.wondrousweddings.be/

-Arts2Be, Rue des Brasseries 25a te Wavre, wij ontwerpen voor u een hoed of fascinator op maat bij deze exclusieve handgemaakte handtassen en/of uw ensemble. https://www.arts2be.be/

-Herenmode Albert, Anselmostraat 6-8 te 2018 Antwerpen: https://www.albert.be/hoeden-op-maat/

Locatie

ADDRESS

Herentalsebn 47 - 2100 Antwerpen - Belgium

Openingsuren

Enkel op afspraak: maandag t/m zaterdag

Uniquement sur rendez-vous: du lundi au samedi

Only by appointment from Monday to Saturday